Kuten sivujeni ilmestä jo huomaa, niin olen oppinut uutta...

Kauan olen haaveillut sivujeni ulkoasu asetusten muuttamista, mutta koska en niin tietokone nero ole että osaisin itse sellaiset tehdä, mutta löysin muutamia sivuja, joista saa ottaa ilmaiseksi käyttöön toisten tekemiä ulkoasuja..Löysin muutamia todella ihania ulkoasuja tänne vuodatukseen, joita vaihtelen sitten aina fiiliksen mukaan. Tälläinen kimalteleva enkeli on nyt ensimmäisenä kokeilussa...Aihe on muutenkin sopiva minulle kun tykkään valtavasti enkeleistä ja keijuista... =O)

Oli todella kovan työn takana opetella linkittämään ja niin edelleen...Mutta nyt sekin on opittu ja lisää tekee mieli opetella... Mutta kaikki aikanaan....Ehkä enemmän sitten toukokuun jälkeen!! Nyt yritän vain joten kuten pitää yllä näitä sivujani ja saada tänne ainakin jotakin kirjoutusta aikaiseksi....Ehkä hieman kuviakin....saapi nähdä saanko aikaiseksi..

Keuhkoputkentulehduksessa oleillaan ja on mälsää kun ei pääse edes ulos, kuume on kuitenkin sen verran korkealla vielä.. Sain lääkekuurin eilen, joten olo on hiukan parempi

Tällä kertaa ei enempää!! Iltapala kutsuu !!